Ma-Vr (8:00 - 17:00 uur)

Za (09:00 - 16:00 uur)

Welgelegenweg 14

3776 PR in Stroe

Uw ideale schuifdeur, geheel naar wens samengesteld!

Glazen schuifdeuren buiten voor een open interieur

Glazen schuifdeuren buiten voor een open interieur

Het is de laatste jaren erg populair geworden om glazen deuren in zowel het interieur als het exterieur te plaatsen. Deze deuren passen namelijk erg goed bij een modern en strak interieur, waar veel mensen tegenwoordig van houden. Doordat de glazen deuren een smal frame hebben, stroomt het natuurlijke daglicht door de verschillende ruimtes heen. Hierdoor ziet de woning er open en groot uit. In plaats van dat je van de ene ruimte niet de andere ruimte in kunt kijken, gaat je blik nu verder dan de deur.

Luxe exterieur met steel look frames

In het exterieur zie je ook dat er steeds vaker glazen schuifdeuren buiten worden geplaatst. Zo kun je vanuit je woning de volledige tuin zien. Dit creëert natuurlijk ook een open uitstraling, omdat er veel daglicht naar binnen schijnt en de woonkamer verlengd wordt naar de tuin. De glazen schuifdeuren buiten zijn voorzien van steel look frames. Hierdoor krijgt jouw tuin een prachtige luxe uitstraling wat gezien mag worden.

Ook in de winter buiten zitten

Door het toevoegen van glazen schuifdeuren buiten kun je van je veranda of overkapping een tuinkamer maken. Wanneer het waait of regent, kun je de deuren sluiten. Dan heb je het gevoel dat je alsnog buiten zit, maar zit je wel lekker warm en droog. In de zomer kun je de deuren juist open zetten en alles lekker door laten luchten. Elke schuifdeur heeft zijn eigen rail, waardoor je de deuren achter elkaar kunt plaatsen. Je kunt de deuren dus zo ver open zetten als je zelf wil.

Vijf jaar garantie

Wanneer je ervoor kiest om glazen schuifdeuren voor buiten bij ZSD te bestellen, kun je deze geheel naar wens laten maken en dat allemaal voor een scherpe prijs. Je kunt het aantal deuren kiezen, maar ook de hoogte ervan of het aantal roedes. Bovendien heb je wel vijf jaar garantie op jouw nieuwe schuifdeuren. Daarnaast denkt ZSD graag met je mee mocht het niet duidelijk zijn hoe dat je de schuifdeuren kunt bestellen.

Hard en helder glas

Het glas van de glazen schuifdeuren buiten is hard en helder, waardoor het bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Wanneer je in de winter graag buiten wil zitten onder de overkapping waar je de schuifdeuren hebt geplaatst, kun je de deuren sluiten en zullen deze een deel van de kou buiten houden. Zo kun je tijdens de koele avonden toch genieten van al het moois dat jouw tuin te bieden heeft.

Onderhoud

Het onderhouden van glazen schuifdeuren buiten is erg eenvoudig. Als je frames vies zijn, kun je het vuil eenvoudig verwijderen met een zachte doek en een emmer met een sopje. Ook is het belangrijk om eens in de zoveel tijd de rails goed te onderhouden, zodat je voorkomt dat de schuifdeuren stroef worden in de loop der jaren. Het glas van de schuifdeuren maak je eenvoudig schoon met wat water en glasreiniger.