Ma-Vr (8:00 - 17:00 uur)

Za (09:00 - 16:00 uur)

Welgelegenweg 14

3776 PR in Stroe

Uw ideale schuifdeur, geheel naar wens samengesteld!

Creëer een gevoel van luxe met behulp van schuifwanden

Creëer een gevoel van luxe met behulp van schuifwanden

Het is de laatste jaren steeds populairder geworden om luxe en moderne accenten in je woning te implementeren. Je kunt hierbij denken aan het gebruik van de kleuren zwart, wit en grijs en materialen als staal en hout. De afgelopen jaren zien we bijvoorbeeld het gebruik van glazen schuifwanden met stalen frames veel voorbij komen. Het voordeel aan glazen schuifwanden is dat je direct een erg open interieur creëert. Je kunt meerdere ruimten tegelijk zien, waardoor je woning een stuk groter oogt.

Altijd genieten van het buitenleven

Kies je ervoor om glazen schuifwanden in één van de buitenwanden van je woning te plaatsen? Dan kun je vanaf je woning direct de volledige tuin zien. Hierdoor creëer je een buitengevoel en kun je ook in de winter genieten van het buitenleven. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een veranda of overkapping in de tuin te plaatsen, om een soort tweede woonkamer te realiseren. Doordat het zitgedeelte overdekt is, kun je ook op de dagen dat het wat koeler is, toch buiten zitten.

Ruimtebesparend door roedes

Je kunt er voor kiezen om de overkapping af te werken met schuifwanden. In dat geval kun je de overkapping zo ver afsluiten als je zelf wil. Als het lekker warm is buiten, kun je de deuren helemaal open zetten. De schuifwanden hebben ieder hun eigen roede, waardoor je ze over elkaar kunt schuiven. Zo nemen de schuifwanden weinig ruimte in beslag als je ze open wil zetten. Is het wat afgekoeld, of wil je in de winter ook graag het buitengevoel kunnen ervaren? Je kunt in dat geval de schuifwanden volledig afsluiten. Hierdoor zit je lekker uit de wind, maar heb je toch het volledige zicht naar buiten.

Schuifwanden op maat

De schuifwanden van ZSD zijn allemaal voorzien van zwarte steel look frames. Dit zijn smalle frames met een luxe uitstraling, waardoor er niet teniet wordt gedaan aan het zicht op de tuin. Het voordeel aan de schuifdeuren van ZSD is dat je ze geheel op maat kunt laten maken. Ze zijn dus een mooie toevoeging op een al geplaatste veranda of overkapping. Je kunt onder andere het gewenste aantal deuren kiezen, evenals de hoogte ervan. Zo kunnen er schuifwanden worden gemaakt die perfect passen in jouw veranda of overkapping.

Schuifwanden bestellen op ZSD

Je kunt de gewenste schuifwandenset eenvoudig op onze website samenstellen. Je kunt een aantal wensen aangeven, zoals de lengte van de rail en het aantal roedes, de breedte van de wanden en natuurlijk het aantal wanden. Je krijgt vervolgens een offerteprijs te zien. Vervolgens zal er contact worden opgenomen om de mogelijkheden door te nemen.

Nadat je akkoord bent gegaan met de bestelling, zal het bouwpakket worden samengesteld en naar je worden opgestuurd. Er wordt een montagehandleiding meegestuurd, maar de montage zal al eerder tijdens het doornemen van de offerte worden besproken. Mochten er tijdens het monteren vragen of problemen ontstaan, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen je maar al te graag!