Veel gestelde vragen

De glazen panelen van ZwarteSchuifDeuren.nl zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10mm gehard glas. Dit maakt ze erg duurzaam.

Door middel van zijgeledingsprofielen en borstelprofielen kan ZSD er voor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk wordt geïsoleerd. Hierdoor wordt wind/tocht aanzienlijk gereduceerd. Dus neem de twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Onze glazen schuifwanden zijn met behulp van onze montage-instructie eenvoudig door u zelf te plaatsen. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig zijn te installeren bieden wij geen montage aan. Voor advies staan wij uiteraard voor u klaar!

ZwarteSchuifDeuren.nl levert de glazen schuifdeuren alleen in 1 standaardkleur, namelijk matzwart (RAL9005 mat).

Alle onderdelen bestaan uit diverse standaard maten, waardoor deze in vele gevallen toepasbaar zijn. Hierdoor doen wij niet aan het op maat zagen. Goed opmeten en selecteer de bijpassende maten in de configurator!

De glazen schuifwanden van ZwarteSchuifDeuren.nl zijn voor meerdere doeleinden in te zetten, wat een verschillende montagewijze en verschillend montagemateriaal vraagt. Om deze reden leveren wij standaard geen schroeven.

Monteert u de railsets tussen bestaande wanden, staanders of poeren, die de railsets aan het eind geheel afsluiten? Dan heeft u geen eindplaatjes nodig. Monteert u de railsets met een ‘open einde’, dan heeft u eindplaatjes nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails lopen.

ZwartSchuifDeuren.nl heeft diverse glasbreedtes (82cm of 98cm) en glashoogtes in haar assortiment, zodat dit in vrijwel alle gevallen toepasbaar is. Er zijn in totaal 22 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes kennen een ruime bandbreedte die in het keuzemenu zichtbaar zijn als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte u beschikbaar hebt en kies de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. Automatisch wordt de bijpassende glashoogte voor u geselecteerd.

U kunt hier de technische tekeningen met alle maten als pdf downloaden, om eenvoudig de glazen schuifwanden zelf te monteren.

Wanneer er geen stabiele ondergrond aanwezig is, dan is het verstandig om een aluminium kokerprofiel liggend onder de onder rail te plaatsen.

Bij de standaardkleuren van onze conculega’s zijn altijd de bovenrail, de deursets en de zijgeleidingsprofielen in kleur gecoat. De onderrail is vaak blank geanodiseerd. LET OP, bij onze matzwarte (RAL9005 mat) variant is zelfs de onderrail in de matzwarte kleur gecoat!

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.

Bekijk hier onze uitleg over meenemers en welke soort u nodig hebt bij de matzwarte glazen schuifdeuren van ZwarteSchuifDeuren.nl.

Nee, alle genoemde prijzen in de webshop en op de website zijn inclusief 21% BTW.

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 75,- (tijdelijk geen bezorgkosten in Nederland!) en binnen België € 125,-.  (uitgezonderd waddeneilanden.)

Uw bestelling wordt altijd door middel van een online betaling voldaan (25% vooraf). De resterende betaling hoeft niet direct na bestelling te geschieden echter deze dient wel uiterlijk 5 werkdagen voor levering plaats te vinden.

Bestellingen worden aan onze transporteur gegeven die de routes voor levering plant. ZwarteSchuifDeuren.nl probeert uw order binnen maximaal 6 tot 10 weken na bestelling te leveren. U wordt vooraf hierover geïnformeerd. Als de chauffeur onderweg is, belt hij u nogmaals om de exacte tijd door te geven, er kan immers altijd wat gebeuren onderweg. (Details)

ZwarteSchuifDeuren.nl zelf biedt niet de mogelijkheid de bestelde artikelen voor u te monteren, echter u kunt deze wel op laten bouwen door een door ons erkend montage bedrijf.

"Geheel in stijl, optimaal genieten van je buitenruimte!"