Maak de tuin zomerproof met glazen schuifdeuren voor uw overkapping

Het lijkt elke zomer steeds een beetje warmer te worden. Des te meer reden om in de tuin te zitten dus! We genieten optimaal om wat zonnestraaltjes mee te kunnen pakken op onze loungeset in de tuin. Echter kun je hier nog een extra ruimte van maken door gebruik te maken van glazen schuifdeuren. Bij ZSD kunt u namelijk terecht voor glazen schuifdeuren voor uw overkapping die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Op deze manier kan er voor elke tuin perfect passende schuifdeuren worden gemaakt. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling aan uw tuin, maar maakt het mogelijk om het hele jaar door te genieten van de outdoor beleving. 

Aluminium glazen schuifwand

Wanneer u kiest voor glazen schuifdeuren voor uw overkapping van ZSD, zal deze worden gemaakt van aluminium. Aluminium is namelijk een materiaal met veel voordelen. Zo is het licht van gewicht, vrijwel onderhoudsvrij, duurzaam en stevig. Aluminium roest bijvoorbeeld niet, waardoor u weinig onderhoud hebt aan uw aluminium glazen schuifwand. Het is voldoende om eens in de zoveel tijd de aluminium delen af te nemen met een zachte doek en een sopje. 

glazen schuifdeuren zomer proof

“Een stijlvolle verlenging van je woonkamer”

glazen schuifdeuren zomer proof

Creëer een tijdloze en luxe ruimte in uw tuin

Het prettige van aluminium is dat het licht van gewicht is en alsnog enorm sterk. Hierdoor zal u merken dat het flexibel beweegt wanneer u een schuifdeur wilt verplaatsen. Ondanks dat aluminium licht van gewicht is, zorgt het alsnog voor voldoende draagkracht van de schuifdeuren. Hierdoor zal u merken dat er alsnog een tijdloze uitstraling gegeven wordt aan uw overkapping door middel van glazen schuifwanden. Door gebruik te maken van glas in uw schuifdeur zal u merken dat er geen zicht verloren gaat. Hierdoor waant u zich alsnog buiten en kunt u het gehele jaar genieten in uw eigen tuin.

Geheel naar wens samenstellen

Bij ZSD kunt u uw glazen schuifdeuren voor uw overkapping geheel naar wens samenstellen. Dit kan eenvoudig op de website. Als eerst kunt u de lengte van de rail met het aantal spoorsystemen uitkiezen. Vervolgens kunt u de gewenste breedte van de glazen deur, het aantal glazen schuifdeuren en de eventuele eindplaatjes voor de onder- en boven rail aangeven. Nadat u dit heeft gedaan, krijgt u direct de offerteprijs en de verzendkosten te zien. Ten slotte kunt u uw persoonsgegevens invoeren en zal er een concept van de aluminium glazen schuifwand naar u worden opgestuurd via de mail.

Telefonisch adviesgesprek

Wanneer u het concept van de glazen schuifdeuren voor uw overkapping heeft ontvangen, zal er telefonisch contact worden opgenomen om het gehele proces te doorlopen. Als er eventuele vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u die dan aangeven en zullen deze worden beantwoord. Bovendien wordt er tijdens het telefoongesprek besproken hoe u de glazen schuifwanden zelf kunt monteren. De montagehandleiding zal bij het bouwpakket worden meegestuurd. 

Levering en montage

Als u tevreden bent met het concept van de aluminium glazen schuifwand, zal het pakket worden vervaardigd en naar u worden opgestuurd. Dit duurt gemiddeld zes tot tien weken. De glazen schuifwanden worden inclusief montagehandleiding geleverd, zodat u deze zelf kunt monteren. Als er bepaalde dingen uit de handleiding niet duidelijk zijn, of als u andere vragen heeft, mag u altijd contact opnemen. Goede nazorg staat hoog in het vaandel, dus we helpen u maar al te graag!