Ga mee met de trends met een glazen schuifwand voor uw overkapping

Als we kijken naar de trends voor de tuin, zien we dat een glazen schuifpui buiten steeds populairder wordt. De laatste jaren is de industriële stijl namelijk erg opgekomen en dit wordt ook doorgetrokken in de tuin. Bij een glazen schuifpui buiten kunt u denken aan een overkapping met steel look en grote glaspartijen. De tuinkamer wordt voorzien van het door u gewenste aantal glazen schuifdeuren, die ieder in hun eigen rail verplaatst kunnen worden. Zo kunt u de schuifwand van uw overkapping volledig open zetten, of (deels) afsluiten. 

Het hele jaar door buiten zitten 

We houden er allemaal van om buiten te zitten. Helaas is het weer in Nederland vrij wisselvallig, waardoor dit minder vaak kan dan dat we zouden willen. Door middel van een schuifwand voor de overkapping kunt u ook tijdens de koele avonden of de koude seizoenen lekker in de tuin zitten. In de zomer kunt u de schuifdeuren open zetten en genieten van het zonnetje en in de winter kunt u de deuren sluiten en de heater aanzetten. 

Ter Haar 8Ter Haar 9

“Een stijlvolle verlenging van je woonkamer”

Zwarte glazen overkapping

Bescherming van de tuinmeubelen

Het voordeel van een schuifwand voor uw overkapping is dat u ondanks de temperatuur en ondanks het weer toch van uw tuin kunt genieten. Is het lekker warm, maar regent het? Dan kunt u de schuifpui gedeeltelijk afsluiten, zodat u wel van de warmte kunt genieten, maar u niet nat regent. Bovendien zullen uw tuinmeubelen van goede kwaliteit blijven, omdat ze niet nat kunnen worden. Ook scheelt dit natuurlijk tijd en moeite in het afdekken of verplaatsen van de tuinmeubelen. 

Schuifwand op maat laten maken

Er zijn verschillende opties mogelijk wat betreft een schuifwand voor uw overkapping. Wanneer u een glazen schuifpui voor buiten besteld bij ZSD, kunt u deze naar wens laten maken. U heeft de keuze voor de hoeveelheid schuifdeuren, maar ook voor de afmetingen hiervan. Zo kunnen de wanden zo worden gemaakt dat deze perfect aansluiten aan uw woning of terras. 

Verlengstuk van uw woning

Een schuifwand voor uw overkapping kan dienen als een verlengstuk van uw woning. Houdt u van een industrieel interieur? Dan zal de ruimte hier een mooie aanvulling op zijn. De industriële look zal doorgetrokken worden tot in de tuin, wat uw woning er groter uit zal laten zien. U kunt vervolgens de tuinkamer decoreren met meubels en decoratie-items van hout en ijzer, zodat deze stijl extra benadrukt wordt. 

Passend bij elke stijl

Houdt u juist van een meer rustieke stijl? Het voordeel van een glazen schuifpui buiten is dat de aluminium delen erg smal zijn, waardoor dit binnen elke stijl te combineren is. Als u het rustieke gevoel wil benadrukken, kunt u juist kiezen voor warme en gezellige meubels. Denk aan een rieten hangstoel met kussens in pastelkleuren, of gebruik kaarsen voor het warme licht. Wat uw stijl ook is; een glazen schuifwanden op maat is de oplossing! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. 

online zwarte schuifdeuren samen stellenMooie zwarte schuifdeuren installeren