Goedkope glazen schuifwanden op maat

Iets dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, zijn glazen schuifwanden buiten. Deze maken het namelijk mogelijk om het hele jaar door in de tuin te kunnen zitten, ongeacht de temperatuur en het weer. Het voordeel van glazen schuifwanden voor buiten, is dat ze niet teniet doen aan het uitzicht op de tuin. Het aluminium frame van de schuifwanden zijn smal, waardoor u ondanks de glazen schuifwanden alsnog kunt genieten van al het moois in uw eigen tuin. De glazen schuifdeuren houden wind en neerslag tegen, waardoor u lekker droog en warm kunt blijven zitten. Bovendien zullen uw tuinmeubelen geen schade oplopen door weersomstandigheden, waardoor u deze met een gerust hart kunt laten staan. 

Aluminium glazen schuifwanden voor buiten

Wanneer u kiest voor glazen schuifwanden van ZSD, wordt deze altijd van aluminium gemaakt. Dit is namelijk behoorlijk sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is er maar weinig van nodig om grote glaspartijen op hun plek te kunnen houden. Hierdoor kunnen er grote glazen schuifwanden worden geplaatst. Aluminium is een materiaal dat niet roest, waardoor het ideaal is om in de tuin te gebruiken. Het onderhoud hiervan is daarom ook erg eenvoudig; een sopje met een zachte doek of spons is voldoende. 

Aluminium glazen schuifwandGlazen schuifwand gemaakt van aluminium

“Een stijlvolle verlenging van je woonkamer”

Ter Haar 5

Goedkope glazen schuifwanden

Bij ZSD kunt u uw glazen schuifwanden geheel naar wens samenstellen en dat voor een scherpe prijs. Van het aantal schuifwanden tot de eindplaatjes; u kunt het eenvoudig op de website aangeven. Wanneer u alle gewenste aspecten heeft ingevuld, krijgt u een offerteprijs te zien. Vervolgens kunt u uw persoonsgegevens invullen en zal er door ons een concept worden opgemaakt en naar u worden verzonden. Dit concept zal altijd telefonisch met u worden besproken, zodat eventuele vragen of onduidelijkheden direct besproken kunnen worden. 

Zelf monteren
Eén van de redenen dat u bij ZSD terecht kunt voor goedkope glazen schuifwanden, is dat de montage eenvoudig zelf te doen is. Hierdoor bespaart u op montagekosten. Het bouwpakket van de schuifwanden zal dan ook inclusief montagehandleiding worden geleverd. Tijdens de telefonische bespreking van het concept zal er meer over de montage worden verteld, zodat u goed voorbereid te werk kunt gaan. Mocht u tijdens het monteren toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. ZSD vindt goede nazorg erg belangrijk, dus we helpen u maar al te graag!

Ga voor luxe met glazen schuifwanden voor buiten

Glazen schuifwanden buiten geven direct een luxe uitstraling aan uw woning en tuin. De overkapping met schuifwanden kan, wanneer tegen de woning geplaatst, dienen als een verlengstuk van uw woon- of eetkamer. Echter kunt u het ook gebruiken als een soort tuinkamer, die u vervolgens kunt voorzien van een mooie tuinset of bijvoorbeeld een barbecue. De goedkope glazen schuifwanden kunt geheel naar wens openen of sluiten. De schuifwanden kunnen bijvoorbeeld overdag (deels) opengezet worden, terwijl u hem in de avond afsluit wanneer het wat meer afkoelt. De glazen schuifwanden zijn eenvoudig te bedienen dankzij de rails. Iedere schuifdeur heeft zijn eigen rails, waardoor u ze op een ruimtebesparende manier kunt openen. 

Monteren glazen schuifwand