Zwarte glazen schuifwand overkapping: trendy en chique

Je terras, overkapping of tuinhuis een strakke en chique uitstraling geven? Ga voor een glazen schuifwand met steel look zwarte schuifdeuren. Tegenwoordig een échte trend. En terecht. Ze zijn tijdloos en passen bij hout, steen en aluminium, oftewel: bij iedere overkapping of tuinhuis. Je zit lekker beschut en je hebt vrij uitzicht op je tuin. 

Zwarte glazen overkapping
Glazen schuifwand overkapping

Glazen schuifwand overkapping:

De glazen schuifwand voor je overkapping houdt de kou, regen en wind tegen. Hierdoor geniet je het hele jaar door van je buitenruimte. Wie wil er nou niet na een dag hard werken even bijkomen in het zonnetje achter het glas? Of ook in de herfst en winter lekker barbecueën? En dankzij deze bescherming kun je je overkapping of tuinkamer ook voorzien van comfortabele meubels. Zo haal je het huiselijke gevoel van binnen ook naar buiten.

Zwarte schuifdeuren als alternatief voor stalen deur

De zwarte schuifdeuren zijn dankzij de steel look uitermate geschikt als alternatief voor een stalen deur. Ze zien er net zo robuust uit, maar zijn een stuk lichter uitgevoerd en daarmee voordeliger geprijsd. In combinatie met douglas hout, een zeer populaire houtsoort voor tuinhuizen, komt de steel look van de glazen schuifwand voor je overkapping echt tot zijn recht. Het mat zwarte raamwerk in combinatie met de zwarte rails vormen samen met het douglas hout een prachtige eenheid. Je kunt geheel in stijl, optimaal genieten van je buitenruimte.      

Zwarte schuifdeur

"Geheel in stijl, optimaal genieten van je buitenruimte!"