Over ZSD

Persoonlijk advies, korte levertijden, kwalitatief hoogwaardige producten en messcherpe prijzen. Dat mag je verwachten als je bij ons je set zwarte schuifdeuren aanschaft. Wij leveren glazen schuifdeuren voor buiten aan particulieren en professionele monteurs.

Waarom zwarte schuifdeuren?

Zwarte schuifdeuren zijn trendy en hebben een luxe uitstraling. Ze passen bij iedere soort overkapping of tuinhuis. Bovendien kun je het hele jaar door uitgebreid genieten van je buitenruimte.

De meeste mensen zitten alleen op hun veranda als het mooi weer is. De rest van het jaar maken ze geen gebruik van deze buitenruimte. Terwijl het toch een behoorlijke investering is. Onze stijlvolle en aantrekkelijk geprijsde zwarte schuifdeuren zijn hiervoor dé oplossing.

“Een stijlvolle verlenging van je woonkamer”

Ter Haar 5Mooie zwarte schuifdeuren installeren

Glazen schuifdeuren voor buiten geheel naar wens samenstellen

Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan producten, waarmee je je glazen schuifdeuren voor buiten geheel naar wens kunt samenstellen. Je bepaalt zelf de hoogte, de hoeveelheid deuren, de locatie van de roedes en welke opties je erbij wilt. De kwaliteit van onze zwarte schuifpuien is hoog dankzij het sterke, geharde glas, het innovatieve railsysteem en het onderhoudsvriendelijke aluminium.

Service en garantie

Je krijgt 5 jaar garantie op al onze producten. Het doorgeven van de maatvoering van de dagmaat is geheel op eigen risico. Bij vragen over de zwarte schuifdeuren, de bijbehorende opties of montage kun je ons altijd benaderen. We helpen je graag.